Shoplinks.Asia

Sunday, May 8, 2016

Cinta Top Secret oleh Laila Kamilia

Assalamualaikum..
Yes.. Berjaya habiskan juga..
Kali ini lambat sikit sebab ada halangan yang mendatang.. Kikikiki..
Mana taknya.. Novel nak baca, drama Dia Semanis Honey nak tengok.. 
Drama Korea Signal lagi.. 
Tu belum lagi nak penuhkan aktiviti dengan anak-anak..

Cinta Top Secret oleh Laila Kamilia ini memang best.. 
Bukan cerita cinta yang biasa.. 
Ada gabungan penyiasatan ala-ala James Bond gitu.. 
Mendebarkan dan juga penuh misteri.. 
Watak Zain aka Zed memang ohsem.. 
Manakala watak Eisya melengkapkan jalan cerita.. T
ak sangka pula endingnya sangat ohsem.. 
Ada rahsia dalam rahsia.. Penyiasatan dan jawapan memang sangat lari.. Not bad..
Menarik untuk dibaca.. Latar tempat yang digunakan pun memang best best..

Mula baca - 02.05.2016
Selesai baca - 04.05.2016

2 comments:

  1. Tak pernah dengar nama penulis ni. Boleh siqah cuba baca nanti.. Akak memang pembaca novel yang tegar :)

    ReplyDelete
  2. MV suka covernya...kalau kita dekat boleh pinjam hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI