Thursday, May 5, 2016

Jalan di PBAKL, MAEPS 2016

Assalamualaikum..
Pengalaman di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2016 memang sungguh tak terjangkau..
Tidak seindah yang dikhabarkan..
Terlalu banyak yang tidak memuaskan hati..
Mujurlah memang ada tujuan untuk ke sini..
Kalau tak, tak tahulah dapat singgah ke tidak..

Sha pergi pada 29.04.2016..
First day..
Food truck tidak bersedia..
Dari satu dewan ke satu dewan memang jauh la juga..
Kemudian yang paling tak best bila booth Karangkraft ada di tiga tempat berjauhan..

 
 
 Hari pertama.. So lengang lagilah..
Di sesetengah tempat memang jadi tumpuan..
Sebab ada Program Nilam di Dewan D rasanya..

 

 Rembatan yang berjaya dilakukan di PBAKL 2016..
Hanya dapat 6 dari sembilan..
3 yang tak dapat ialah
Projek Seram Hotel
Korban
Karma

4 comments:

  1. mesti sedikit kecewa kan sis..

    ReplyDelete
  2. bestnya teringin nak pergi.kat sabah takda mcm ni..kalau ada pun harga jauh berbeza

    ReplyDelete
  3. Tak pernah pergi lagi... mungkin penganjur boleh improve untuk next session

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »