Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, May 30, 2016

TGV Movie Club Card

Assalamualaikum..
Hye semua..
Berjaya juga Sha buat card TGV.. Dah lama nak buat.. Asyik bertangguh je..
Namun bila tengok ada card gambar Apocalypse masa nak tengok X-Men, terus Sha buat card tu..
RM30 untuk pendaftaran.. Kemudian Sha dapat dua keping tiket wayang serta popcorn dan air percuma.. Boleh tebus on the spot..
Selain itu, Sha boleh kumpul mata setiap kali Sha beli tiket or anything dekat TGV..
Bila birthday sha boleh tebus dua keping tiket wayang berserta popcorn dan air..
Untuk memperbaharui card pula, bayaran yang dikenakan ialah RM10 dengan dua keping tiket wayang percuma berserta popcorn dan air..
Sha buat card TGV sebab TGV yang paling dekat dan selalu sha pergi..

Inilah kad Sha..
Kalau ada design baru dan kita nak tukar kad, cuma perlu bayar RM5 sahaja.

Cara-cara nak apply..

Free gift..

Macam mana nak guna..

Kelebihan Movie Club

Sambil tu Sha share juga mengenai Family Friendly "Weekend"..
Mungkin satu hari nanti Sha akan bawa Amani dan Imani menonton wayang..

3 comments:

  1. Nak buat pun mcm mlas. bukan selalu pun tgok wayang. Singgah malam Kaksha

    ReplyDelete
  2. wah untung juga kan buat..dapat tiket free

    ReplyDelete
  3. husband kita pun TGV member kak sha...
    everytime tgk wyg collect point...
    seronok bila point banyak boleh redeeem n tgk wayang percuma

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI