Monday, May 30, 2016

TGV Movie Club Card

Assalamualaikum..
Hye semua..
Berjaya juga Sha buat card TGV.. Dah lama nak buat.. Asyik bertangguh je..
Namun bila tengok ada card gambar Apocalypse masa nak tengok X-Men, terus Sha buat card tu..
RM30 untuk pendaftaran.. Kemudian Sha dapat dua keping tiket wayang serta popcorn dan air percuma.. Boleh tebus on the spot..
Selain itu, Sha boleh kumpul mata setiap kali Sha beli tiket or anything dekat TGV..
Bila birthday sha boleh tebus dua keping tiket wayang berserta popcorn dan air..
Untuk memperbaharui card pula, bayaran yang dikenakan ialah RM10 dengan dua keping tiket wayang percuma berserta popcorn dan air..
Sha buat card TGV sebab TGV yang paling dekat dan selalu sha pergi..

Inilah kad Sha..
Kalau ada design baru dan kita nak tukar kad, cuma perlu bayar RM5 sahaja.

Cara-cara nak apply..

Free gift..

Macam mana nak guna..

Kelebihan Movie Club

Sambil tu Sha share juga mengenai Family Friendly "Weekend"..
Mungkin satu hari nanti Sha akan bawa Amani dan Imani menonton wayang..

5 comments:

  1. Nak buat pun mcm mlas. bukan selalu pun tgok wayang. Singgah malam Kaksha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rugi tak buat Ain.. Bayar RM 30 tapi dapat 4 tiket wayang percuma dengan kombo makanan tau..

      Delete
  2. wah untung juga kan buat..dapat tiket free

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang untung MV.. Tambah kalau rajin tengok wayang..

      Delete
  3. husband kita pun TGV member kak sha...
    everytime tgk wyg collect point...
    seronok bila point banyak boleh redeeem n tgk wayang percuma

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »