Shoplinks.Asia

Tuesday, May 17, 2016

Kidzoona AEON Fantasy di AEON Rawang

Assalamualaikum..
Jom bawa anak jalan-jalan..

Cuti sekolah tak lama jer lagi..
Bolehlah bawa anak-anak jalan disini..
Yang ini di AEON Rawang, Selangor..
Tak berapa besar dan x banyak sangat mainanya..

Kebetulan masa ini sha dating dengan hubby so just snap picture dari luar sahaja..
Kalau dekat AEON Seri Manjung, Perak lebih besar..
Boleh tengok entry Sha yang ini
Seronok Beriadah di AEON Mall Seri Manjung
Semoga entry ini dapat membantu pembaca..
Bolehlah merancang aktiviti yang hendak dilakukan bersama anak-anak ye..



 
Bayaran masuk ini hanya untuk kanak-kanak..
Mesti ditemani orang dewasa (Free entry).
Paling best bayar sekali jer..
Dia bagi unlimited play time..
Main sampai penat..

 
Antara aktiviti menarik yang disediakan..
Aktiviti ini mungkin akan bertukar ye..

3 comments:

  1. Wah dah banyak pembaharuan..

    ReplyDelete
  2. belum penah masuk lagi indoor playground kat Aeon. anak anak sonok la unlimited play time kita yang dok neman ni yang boring T_T

    ReplyDelete
  3. wah bestlah..so imani dan amani..bolehlah ajak mama..hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI