Shoplinks.Asia

Monday, May 16, 2016

Sample Libresse

Assalamualaikum...
Alhamdulillah.. Dapat smple free dari Libresse..
Sample sampai pada  03.05.2016..
Ohsem sangat..

Kalau berminat nak cuba sample Libresse,
boleh ke website Libresse atau klik SINI.

 
Comel je bungkusannya..


 
Sha dapat:
1pc Slim Wings
1pc Maxi Night
1pc Maxi Night Secure
1pc Super Slim Liners
1pc Slim Liners
1pc Slim Liners Longer & Wider

Oh ya.. Sha dah bertukar ke panti liner Libresse..
Ohsem dan memuaskan..

6 comments:

  1. tq bgtau naa..nak cuba gak ler...

    ReplyDelete
  2. wahh bestnye..ritu dpt kotex..wangii

    ReplyDelete
  3. ohh. hari tu mak bagi bungkusan ni. I macam blur lah jadah pulak I request sample ni -_- 9 bulan i tak pakai pad. sekali rupanya salah alamat. jiran I punya. dok bawah umah. hahaha.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI