Wednesday, December 2, 2020

Berzumba dan Brisk Walk

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pagi tadi buat lagi zumba.. Kali ini dengan kawan lain.. Masih lagi guna video Brisk Walk yang sebelum ini ditambah dengan zumba video dibawah.. hehehe.. best pula buat zumba lagu Iman Troye ini.. hehehe.. Rancak dan catchy.. Step dia pun senang.. Bolehlah cuba buat dekat rumah..


Lepas senam beli kacang ini buat kudap-kudap.. Kacang dhal rupanya.. Ingatkan kacang tanah.. Sedap juga sebab Sha emmang suka kacang dhal.. Bila salut tepung camni lagi sedap.. Layan je makannya sambil buat kerja dekat pejabat..

6 comments:

  1. Seronok berzumba ramai-ramai. Tak terasa peluh pun meleleh-leleh.
    Belum pernah jumpa kacang dhal salut tepung. Sedap ni, sebab saya pun suka kacang dhal.

    ReplyDelete
  2. bahaya kacang ni. sekali kunyah tak boleh stop hahaha

    ReplyDelete
  3. ada geng utk berzumba best kan... huhuhuhu and outdoor activities always the best

    ReplyDelete
  4. ehehe ada geng best.. kena ada yang supportive juga..
    suka step2 simple goyang2 hahaha..

    ReplyDelete
  5. Sronok berzumba dgn lagu rancak tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »