Friday, December 4, 2020

Berzumba Lagi

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Hari ini dapat lagi buat senaman dan zumba.. Hari ini memang tak berhenti.. Sampai berpeluh-peluhlah berzumba.. Guna video Brisk Walk 10 minit diselang seli dengan zumba lagu Lagi Syantik dan Teman.. Lepas 3 kali buat, terasa ringan badan.. nanti sambung buat dekat rumah je.. Minggu depan plan nak buat aktiviti lain pula.. Saja menceriakan hari selain dari berkerja.. 

Dah dapat momentum ini memang kena teruskanlah.. Kalau tak nanti jadi malas balik.. Lagipun kena cergaskan badan yang manja nie... Badan cergas dan sihat itu satu kebaikan.. 

6 comments:

  1. Wah berzumba. Tak pernah buat zumba2 ni. Tapi syok je tgk org zumba. Nak try buat kat rumah je la nnt, hehe

    ReplyDelete
  2. Selamat berzumba, kekal aktif ni bagus kan, tapi saya tak pernah ada peluang hihi

    ReplyDelete
  3. lama tak buat zumba.. tp kalau buat kt rumah dgn anak2 pun best

    ReplyDelete
  4. bestnyaa! kadang kita zumba ni smua bukan nak kurus pun, just go gain stamina kan ?

    ReplyDelete
  5. Health is wealth, boleh dilakukan di rumah juga ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »