Assalamualaikum..
Hye semua..
Sha selalu ja tengok air ini.. Ini beli pun sebab ada rakan pejabat jual dengan harga promosi.. Lebih kurang ja macam air susu lain cumanya yang ini dia agak pekat sedikit dan tak berapa manis serta mewah dengan rasa badam.. Kiranya berbaloilah dengan harga dia yang agak mahallah juga.. kikiki..
Dalucia Almond Stawberry & Chocolate (300ml)
Berapa RM sebotol ni? Susu tempatan ke?
ReplyDeleteMasa saya beli ini, kawan pejabat jual dengan harga promosi.. Kalau ikut harga pasaran sebotol RM5 lebih rasanya.. faunder dia Melayu tapi tak pastilah produk tempatan ke bukan..
DeleteTak manis sangat tu yang boleh repeat beli. Tapi tak pernah nampak pula produk ni di pasaran. Mungkin jarang membelek kot.
ReplyDeleteOh ini susu almond yaaa. Sukaaa kalo almond. Sebab saya tak bisa minum susu sapi atau hewani
ReplyDelete