Assalamualaikum..
Hye semua..
Hari tu masa Sha borong jeruk Pak Ali, Sha beli juga jus keluaran Pak Ali ini.. Sha macam tak pernah tengok pula jus ini di pasaran, jadi jomlah kita cuba.. Balutan dia memang terbaiklah.. Secure habis.. Jus sampai dalam keadaan cun.. Sha terus simpan dalam peti sejuk, sebab jus macam ini lagi umph kalau diminum sejuk.. kikiki..
Pergh!! Rasa air kedondong tu manis dan ada sedikit macam kita makan jeruk kedondong Pak Ali.. Sha tambah ais nak kurangkan manis dia.. hahaha.. Asam Jawa tu ngam, cukup rasa masam dia padu beb.. Jadilah buat rasa-rasa.. kikiki.. Susah betul bila jadi seketul Sha yang suka mencuba ini..
Pak Ali Jus Kedondong (330ml) - RM3.50
Pak Ali Jus Asam Jawa (330ml) - RM3.90
sedap minum sejuk-sejuk ditambah pulak ais....panas-panas ni
ReplyDeletedulu selalu beeli jus asam jawa sebab terlibat dengan kawad kaki
ReplyDeleteCie suka jus kedondong kalau makan kat kedai jus tu mesti order.
ReplyDeleteEh, menarik ni! Produk Pak Ali 😊
ReplyDeleteEh ada juice juga produk pak Ali yaa. Saya pikir manisan saja yg dijual. Jus kedondong dan jus asam Jawa termasuk banyaaaak dijual kalo di restoran sini. Dan saya sukaaaa. Segaaar memang. Makan kedondong tak terlalu suka, dibuat juice baru sedap
ReplyDelete