Gelagat Imani - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, August 15, 2016

Gelagat Imani

Assalamualaikum..
Hye semua..

Gelagat Imani bila dalam kereta..
Sekarang ini, Sha memang dah tak pakai Baby Car Seat..
Mereka berdua dah besarkan..
Lagi selesa bila mereka nak tidur untuk perjalanan jauh..

Tapi bila dah tak pakai Baby Car Seat, ginilah jadinya..
Suka benar dia duduk kat atas tu..
Amani dulupun cenggini juga..
Memang tempat ini feveret untuk kanak-kanak..

Tu belum lagi dia dengan kakak buat stunt..
Allah sabar jelah.. Kikikiki..

 

 
 Tersenyum gembira..

11 comments:

  1. Replies
    1. Selagi boleh, macam2 nak dibuatnya dalam kereta..

      Delete
  2. Macam-macam gelagat Imani.. Hihihi Seronok Imani dpt baring kat situ. :D

    ReplyDelete
  3. imani boleh geng dgn ijat.
    muat2 ajer ijat kat kta aida tu tau.
    mcm amani tu la :)
    pernah skali tu dia baring situ aida x perasan.
    suddenly tgk mirror dia takde kat seat belakang tau.
    aduhai, gabar kejap aida.
    tiba2 dia sahut, "ijat atas ni la bu" hadoi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar jelah kan aida.. bebudak skrg nie imaginasi mereka dasyat..

      Delete
  4. sekian lama aida dtg sini, br perasan lom follow blog ni lagi :) hu hu hu...
    done ~ follower ke 401 :)

    ReplyDelete
  5. anak2 MV pun macam tue..bahaya...kena marah..sebab takut kalau tiba2 kita break depan akan jatuh ke bawah..budak2 memang mcm ni sha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..