Maggi Tomyam Thailand - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, August 18, 2016

Maggi Tomyam Thailand

Assalamualaikum..
Hye semua..

Di saat semua orang sebuk dengan maggi korea..
Sha pula teruja dengan Maggi Tomyam Thailand ini..
Maggi dia kalau kita makan macam tu je pun sedap..
Macam makan keropok..
Tapi bila dah masak.. Pergh!!
Rasa dia pedas giler..
Eh.. Tak adalah pedas sangat..
Cuma disebabkan sha tak majan pedas, 
maka maggi tomyam thailand ini jadi sangat pedas untuk Sha..
Tapi rasanya memang win..
Rasa tomyan yang sangat sedap..
Sedap pada tekak sha lah..
Tekak kita kan berbeza-beza..

 
Inilah magginya.. 
Owh ya.. Maggi ini Sha dapat free..
Menang Giveaway di Facebook oleh Snek Lazat dan Sedap
 
Plain je.. sebab nak tahu rasa dia macam mana..
Lepas ini bolehlah bubuh macam-macam dalam ini..
Mesti lagi ohsem rasa dia..

13 comments:

  1. memang sedap megi thailand ni..kite suka megi ni..

    ReplyDelete
  2. wah...saya sangat suka maggi tom yam...ooo meltingnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tambah bahan2 lain cam seafood lagi best kan..

      Delete
  3. Mahal tu megi korea. X mkn pun xpe walaupun kwn2 dok sibuk update mkn bnd alah tu. Huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang mahalpun.. Sha pun tak beli.. sebab mahal dan pedas..

      Delete
  4. tak pernah rasa megi tomyam thai nih..

    ReplyDelete
  5. sha beli kat mna tue..macam nak try

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha tak beli nie MV.. Sha menang Giveaway di FB..
      Rasanya dekat FB ada yang jual maggi nie..

      Delete
  6. betul2.. sedap! housemate bg aritu time blik dri Thai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap.. tapi pedas sangat.. Sha kurang ketahanan..

      Delete
  7. Memang sedap! Akak thailand kat kolej saya ade jual, saya selalu beli 😁 Skrg x beli dah.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..