Monday, November 28, 2016

Shopping di Mydin Meru

Assalamualaikum
Hye semua..

Hari Ahad (20.11.2016) Sha ke Ipoh.. 
Teman En. Suami menguruskan kemasukan penyewa.. 
Lepas tu kami singgah di Mydin Meru untuk makan Mee Tarik Warisan (yang nie Sha share dalam entry lain).. 
Sebelum makan jenjalan dulu dalam Pasaraya Mydin.. 
Manalah tau ada yang murah boleh grab terus.. 
Yeah!! Jumpa susu dan Pampers.. 
Tunggu lagi, memang terus beli banyaklah.. 
Harga tengah murah sikit kan.. 
Susu Dutch Lady 2-4 (Explore) RM20.89 je, Sha beli 6 pek terus.. 
Pampers Drypers Wee Wee pula RM30.99 (50pcs +6pcs), terus amik 2 pek.. 
Tahan lah untuk 2 bulan.. Settle beli barang baru kami pergi makan..

Kemain lagi menarik raga tu..

Nak beli apa lagi ye kakak??

Harga Susu Dutch Lady..
Promosi nie kalau tak silap Sha sampai bulan 12..
Bolehlah grab ye.. Tapi tak pastilah kat semua Mydin or just kat Mydin Meru je..

14 comments:

  1. berbaloi lauslu murah sale cam ni... hehe

    ReplyDelete
  2. best ke shopping di Mydin? Sabah should have one..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kalau ada sale.. kebanyakan nya agak murah lah cik itah.. tempat akak pun belum buka lagi..

      Delete
  3. Murah tu.. Qhaliff pown minum susu ducth lady jugak...

    ReplyDelete
  4. Mydin memang selalu buat promosi..
    tapikan... mohon check tarikh luput juga tau...

    ReplyDelete
  5. prnh pegi sini ikut kwn..hee..bestnya shopping

    ReplyDelete
  6. Mydin mmg best harge berpatutan. Selalu teman mak brlanje brg dapur kat mydin :D

    ReplyDelete
  7. wah ! sakan shopping dua beradik tu..

    ReplyDelete
  8. murah tu susu tu..semalam tgk 99mart rm28++, tak beli lg...huhu

    ReplyDelete
  9. As salam..tmpg tny..kalau susu dutchlady coklat manis x

    ReplyDelete
  10. Keep up the fantastic piece of work, I read few blog posts on this web site and I believe that your site is real interesting and has lots of great information. Carpets

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »