Shoplinks.Asia

Tuesday, November 29, 2016

Goodbye Mr Black

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama yang agak lama juga nie..
Sha baru berkesempatan nak tengok..
Drama ini ada 20 episod..
Agak panjang dari biasa..
Penuh dengan suspen, thriller dan romance..

Sha memang dah lama nak tengok drama ini sebab pelakon lelaki dia tu..
Memang makanan Sha la..
Ada penyiasatan.. aksi dan juga romance..
Mujurlah ending dia okay..
Perjalanan cerita dia pun best..
Penuh debaran dalam setiap episod..
Macam roller coaster dibuatnya..

Cerita ini bermula disebabkan manusia yang tamak..
Terlalu dengki dengan kebahagiaan orang lain..
End up dia kehilangan semuanya..
Memang bestlah..

 
Sumber Gambar : Google Image
Pelakon utama yang Ohsem..

 
Sumber gambar : Google Image

7 comments:

  1. W'salam...
    amboi bukan main lagi, makanan ya..
    kikiki

    ReplyDelete
  2. tak pernah dengar lagi citer ni..tgk citer korea kat astro je..hehe

    ReplyDelete
  3. kite suka heroin dia tu, moon chae won :D

    ReplyDelete
  4. mcm best je cite ni sha
    pelakon dia pun comel2 hehe

    ReplyDelete
  5. wow nnt nak masukkan dalam list ...hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI