Shoplinks.Asia

Saturday, November 12, 2016

2 Nyawa 1 Cinta oleh Hanah Rishas

Assalamualaikum..
Hye semua..

Novel yang ohsem..
Cukup resepinya..
Penuh dengan misteri dan teka teki..
Sarat dengan kasih sayang..
Lengkap rencah yang diadun menjadikan Novel 2 Nyawa 1 Cinta tak mampu diletakkan..

Sehari sahaja masa yang Sha perlukan..
Persoalan demi persoalan memaksa Sha untuk terus membaca..
Mencari jawapan sambil meneka..
Malangnya tiada satu pun tekaan Sha yang mengena..
Asyik tersasar je..
Sampai ke penghujung Sha gagal meneka..

Tahniah buat penulis..
Tak sia-sia Sha membeli novel ini..
Pilihan yang tepat.. Sha suka..

Gabungan antara misteri dan cinta memberi kepuasan..
Humairah vs Humairah..
Haikal dan Fadzlan..
Nenek Rosnah dan Engku Zubaidah..
Siapa Rose Harliana??
Siapa pula Jali??
Siapa yang terbunuh dan dibunuh??
Kalau nak tau, kenalah baca novel 2 Nyawa 1 Cinta oleh Hanah Rishas ini..

Baca dan selesai pada 05.11.2016
Buku yang ke-101 untuk tahun 2016

6 comments:

  1. gile la kak sha ni... sehari je baca.. jeles tul!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buku dia best giler Unni.. Start baca tak boleh berhenti.. Kebetulan masa nie kat kampung.. Memang banyak masa untuk membaca.. hehehe..

      Delete
  2. wah bestnya..mv kalau baca kena stop2 sebab kena fokus anak

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sis atas komen. terima kasih banyak2 :)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sis SHA atas komen :) Terima kasih banyak2 kerana sudi beli dan baca karya kecil saya :)

    boleh juga jenguk blog saya http://misskulles.blogspot.com utk projek2 dahulukala dan yg sedang diusahakan :)

    Again, thanks sis SHA :) :))

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI