Monday, November 7, 2016

Goodreads - My Reading Challenge

Assalamualaikum..
Hye semua..
Cabaran semakin sampai penghujungnya..
Hari ini 30.10.2016 Sha berjaya menamatkan bacaan yang ke 97..
Tinggal lagi 3 buku sebelum cabaran Sha untuk membaca 100 buah buku pada 2016..

 
31.10.2016

 

Yeah!! Semoga akan berjaya melepasi cabaran ini..
Aamiin..

 
Ini pula pada 02.11.2016
Semakin menuju ke penamat..
Yeah!!

4 comments:

  1. Wahhh banyaknya kak!! Reading challenge siqah ada 15 je dan itu pun jenuh nak complete! Good job kak!

    Btw, apa nama id akak kat goodreads? Boleh jadi kawan kat sana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak guna ID Shahida Dzulkafli..
      Yeah!! jom kita friends kat Goodreads..
      You can do it Siqah..

      Delete
  2. wah!!! bnyak nya.. Ulat buku tu mai kat Unni sikit kak sha..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »