Shoplinks.Asia

Tuesday, November 15, 2016

Tebus Point Drypers #2 - Drypers Baby Care Travel Pack

Assalamualaikum..
hye semua..

Sha tebus Drypers Baby Care Travel Pack nie pada 01.11.2016
Barang nie sampai pada 08.11.2016.

Selalunya barang drypers yang ditebus sampai lambat..
Tapi kali ini Sha dapat cepat..
Alhamdulillah..

Buka je plastik packaging tu bau wangi..
Suka sha dengan bau dia..

 
Travel Pack..
Senang nak simpan dan bawa..

 
Sha tebus 400 point..
Untuk 200 point dapat dua pack..
Jadinya Sha dapat 4 pack..
Memang senang lah bila nak travel nanti..

 
Dalam satu pack tu ada Baby Head to Toe (Mandian) dan Baby Lotion..

17 comments:

  1. Anak lea x sesuai dgn mandian ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh.. ye ke.. Sha pun tak cuba lagi.. baru tebus je..

      Delete
  2. Tebus juga ni.. tak sampai lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la sis.. kadang-kadang dia lambat.. kali ini cepat pula..

      Delete
  3. bestnya!!! tgu da kwin bru guna drypers tuk anak2..hahahah

    ReplyDelete
  4. Wah bestnye...ank sy pakai pet pet

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha dulu pun pakai pet pet juga tapi lepas tu tukar.. hehehe

      Delete
  5. Kita pun suka tebus2 jugak.. hehehe.. selalu ambik code point yg kakak & adik.. sebab dioarang tak guna.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh.. untunglah sis.. mesti banyak point sis..

      Delete
  6. suka la baby dpt mndi dngn nie..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan Baby je, bebudak dgn mak budak pun suka..

      Delete
  7. Lea: kenapa anak tak sesuai pakai mandian ni? Kulit jd kering ke?

    ReplyDelete
  8. Lea: kenapa anak tak sesuai pakai mandian ni? Kulit jd kering ke?

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Maaf ye Linda.. Firstly Linda kena daftar dekat Drypers Baby Club.. boleh tgk kat entry NIE macam mana nak tebus dan kumpul point.. http://kasihkuamani.blogspot.my/2015/07/drypers-baby-club.html

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI