Shoplinks.Asia

Monday, November 21, 2016

Love In The Moonlight (2016)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama Sha tak update pasal Drama Korea kan..
Jom layan Drama klasik Love In The Moonlight..
Drama yang sangat ohsem..

Cerita pasal percintaan antara putera raja dan perempuan yang menyamar jadi lelaki..
Pergelutan kuasa dalam merebut takhta..
Bagaimana seorang putera berusaha melindungi raja..
Kematian demi kematian..
Persahabatan yang berkekalan walaupun berlainan darjat..

Paling best bila tengok watak pahlawan yang melindungi Putera Raja..
Seriouslly handsome.. Hahaha..
Tapi episod 17 dia mati.. Huhuhu..
Sedih.. Watak paling macho dalam Drama ini..
Hahaha 💕💕💕 

Drama ini 18 episod..
So sila jangan muntah ijo ye tunggu dia habis...
Citer sweet sweet pastu sedih sedih pastu..
Tengoklah sendiri..

 
Sumber gambar : Google Image
Poster yang ohsem..

 
Sumber gambar : Google image
Inilah dia pahlawan yang Sha cakap tu..
Macho kan..

7 comments:

  1. ofismate sy gila tengok cerita ni..pantang ada masa free inila kerja dia tonton online haha

    ReplyDelete
  2. cerita ni sama masa tayangan dgn scarlet heart dulu kan? ada kawan minat sangat2 dgn bo gum ni

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a sama.. yg Scarlet tu tak tgk lagi.. nie pun baru je habis tgk..

      Delete
  3. ada tengok sikit dulu memang best..hihi...ada buat entry pasal ni tapi masih dalam draft

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI