Shoplinks.Asia

Monday, November 7, 2016

Bila Handphone Rosak

Assalamualaikum..
Hye semua..

Adoi ai.. Sedih rasanya bila HP tak berfungsi..
Dah beberapa hari dah duk kat kedai..
Tetiba HP hang..
Tak leh nak on..
Mujurlah bila anta kedai dia boleh nak baiki..
Tapi amik masa lah sebab nak anta tempat lain..
Senyap terus dunia.. Hahaha..
Lama gak nak baik tu..
Sabar jelah menunggu.. Hehehe..
Maaflah pada semua yang WhatsApp..
Memang btak leh nak buat apa..
Hahaha.. Sebab HP yang duk guna nie boleh mesej dan call je..
Aman dunia sekejap.. Hahaha..
HP Sha start rosak pada1 November 2016..
Masih lagi dalam urusan pembaikan.. huhuhu..

 
Sumber Gambar : Google Image

11 comments:

  1. kalau phone rosak mati kutu tak tau nak buat apa. haha. phone busyra pun pernah hang! huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pun.. tapi aman lah sikit dari tgk WhatsApp, Weechat, Facebook..
      Cuma tak leh nak buat draf blog je..

      Delete
  2. Dah seminggu tu kaksha. Dia mintak iphone 7 kaksha! Wink Wink ternampak byg2 iphong dah nii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. Memang taklah Ain..
      Lagi cepat jahanamnya nanti..

      Delete
  3. Mai pernah jadi phone rosak masa belajar dulu, lepastu pakai phone sementara yg tak boleh whatsapps, rasa kelam dunia sbb semua info sampai dulu kat whatsapps kan, selalu ketinggalan ketapi, sabar jelah...

    semoga urusan kak sha settle segera.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la Mai.. terus terkurung dibalik tempurung kelapa..
      Sekarang sume org whatsapp je.. msg2 tak mainlah..

      Delete
  4. memang pun.. kalau Hp rosak, senyap sekejap rasa kehidupan. hehe
    dah merasa dah haritu..

    ReplyDelete
  5. minta gantti baru dah tu..hahahaha..kalau hp rosak da rasa macam nyawa putus!1 hahaha

    ReplyDelete
  6. HP ni buat bisnes kalau rosak dia punya resah sampai ngigau malam. Sampai sekarang xbeli hp baru pun tengah survey apa yang bagus, mila pun pakai lenovo je skank hihi.. Semoga cepat sembuh HP awak.

    ReplyDelete
  7. Mv pernah mengalaminya...mmg aman tapi kadang tertinggal berita sebab kebanyakan info ofis melalui whatsapp

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI