Shoplinks.Asia

Monday, November 21, 2016

Amani & Imani di Hujung Minggu

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bila hujung minggu, inilah aktiviti mereka.. 
Habis disusunnya kusyen dan dijadikan kubu.. 
Siap bentang selimut bagi jadi karpet.. 
Sambil-sambil menonton tv..

Kadang tu Sha biarkan je..
Mereka siap main mak-mak lagi..
Yang adik jadi mak.. Yang kakak jadi baby.. 
Kalau dengar dialog mereka memang boleh gelak berdekah-dekah..
Sebiji macam dialog kita.. Sabar jelah..

 

 

9 comments:

  1. errkk rindunya mcm ni time kecik2 kak sha!! slalu main macam ni

    ReplyDelete
  2. Kalau yang jenis kerusi kayu tu memang kusyen boleh disusun tapi skank banyak yang menggunakan sofa so feel untuk buat benteng guna kusyen tu macam lupus dah, best betul kalau skank anak-anak mampu rasa mcm zaman mak pak dia hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Mila.. Skrg ni banyak yg suka guna sofa dari kerusi ini.. takmle nak main susun camnie..

      Delete
  3. time kecik2 dulu Nana selalu jugak main susun2 kusyen nihh.. siap buat rumah bagai lagi.. kreatip betol budak kecik nihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan main susun camnie.. macam2 idea muncul.. nie antara desinv yg mereka buat..

      Delete
  4. Mmg mainan faberet masa kecik kecik dulu ni. Lepas tu kena marah mak sebab tak kemas balik haha...
    Main dgn adik pun jadiklah....janji ada kawan main

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah bebudak nie kak.. main je.. nak kemas Jenuh pujuk.. hehehe..

      Delete
  5. susun kusyen tue mcm kita dulu2...hihi..anak2 MV pun selalu main mcm ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI