Shoplinks.Asia

Saturday, November 26, 2016

Kaki Imani Bengkak

Assalamualaikum..
Hye semua..

Balik dari Konvokesyen Kakak, dia mengadu kaki dia sakit..
Bila tengok, dah merah dan bengkak..
Terus jelah gi Emergency Hospital Slim..

Alhamdulillah.. Layanan dari nurse dan juga doktor sangat best..
Terima kasih pada Bahagian Kecemasan Hospital Slim..

Mujurlah tak lama menunggu..
Orang tak berapa ramaikan..
Lepas kami balik baru makin ramai orang.. Hehehe..

Doktor tengok je kaki dia, doktor suh potong sikit kukunya..
Pastu doktor bagi antibiotik dan ubat sapu..
Kenalah makan ubat..

Balik rumah, basuh kaki dia dan bubuh ubat..
Bagi dia makan antibiotik, dia marah..
Cakap ubat tu tak sedap.. Hahaha..
Tapi makan juga.. Sebab doktor suruhkan..
Sabar jelah.. Hehehe..

 
Teruja Nurse check suhu dia..
Kaki dia da bengkak

 
Budak teruja nak jumpa doktor..
Kaki sakit tu tapi still aktif main..

Main cikgu-cikgu..

Kuku kaki dia da kena potong dan disapu ubat..

Masa nak potong kuku ini dia tak nangis.. Just merengek je.. Sempat dia marah doktor (nurse lelaki sebenarnya tapi Imani panggil semua orang doktor.. hehehe.. ) tu.. " Pelan-pelan lah doktor.. Adik sakit.." Pastu dia just merengek-rengek je.. Nangis sikit lah.. Tapi kekal je.. Lepas tu dah ok.. Sambung main balik.. Bebudak kan..

3 comments:

  1. sakit ni...semoga cepat sembuh kakinya imani

    ReplyDelete
  2. Alahai ,, stil budak - budak kan ..sakit pun nampak aktif :))))

    ReplyDelete
  3. sian dia..semoga cpt smbuh imani

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI