Shoplinks.Asia

Friday, November 25, 2016

PESTA BUKU DUBOOK

Assalamualaikum...
Hye semua..

PESTA BUKU DUBOOK woih!

Bermula dari  26.11.2016 sehingga 04.12.2016

Diskaun sehingga 70%. Apa lagi kau nak?

Buku-buku dari penerbit lain seperti FIXI, Lejen Press, Terfaktab Media, Puteh Press, Selut Press, Sang Freud Press dan banyak lagi rumah penerbitan lain turut dijual.

Diskaun sehingga 70% woih.

Sepanjang berlangsungnya PESTA BUKU DUBOOK ni juga akan ada banyak aktiviti power.
- pelancaran buku
- borak bisnes
- borak politik
- borak agama
- akustik session
- bedah buku
- ramah mesra bersama penulis
Dan banyak lagi.
Dekat Mana??
Nie alamatnya..
DuBook Store
1-5-1 Lot 3 Tingkat Bawah Bangi Sentral, Jalan Medan Pusat Bandar 7, Seksyen 9
Bangi, Malaysia

"Membaca Jambatan Ilmu, Tidak Membaca Jambatan Bangang"
Facebook : DuBook Store
Instagram : dubookpress

4 comments:

  1. woww memang suka dengan dubook ni :D

    ReplyDelete
  2. Wow!!! 70%..banyak tuh..berbaloi kan kalau pergi. Tapi semenjak dah jumpa library ni, memang ke sana ajer la.Sebab buku kat rumah ni pun banyak. Ada yang dah let go pun. Dulu pun suka sangat beli buku especially bila ada SALES ke. Maybe sebab dah resigned...jadi, kena fikir cara lain la pulak iaitu MEMINJAM di LIBRARY. Hehehe!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI