Aiskrim Kegemaran Kami - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, November 26, 2016

Aiskrim Kegemaran Kami

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kami sekeluarga memang suka makan aiskrim..
Antara yang jadi feveret kami ialah Wall's Solero Split..
memang kesukaan kamilah..
Sedap sebab ada rasa masam dari Lime dan manis Vanilla..
Gabungan yang mantap dan meletop di dalam mulut..

Tak percaya.. Cubalah..
Mana tau anda pun sukakannya..

 
 Wall's Solero Split
Lime & Vanilla..

 
Senyap je masing-masing bila dapat aiskrim..
Kemain lagi makan.. tak toleh kiri kanan dah..

9 comments:

  1. sedap!
    tapi MG tak suka color hijau tu ..hehe

    ReplyDelete
  2. tudia siap bekas tadah ayaq aiskem tumpah nti hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak buat Gini, habis menceceh-ceceh kak el..

      Delete
  3. lela pon suka aiskrim ni. aiskrim ni, aiskrim rainbow n top 10 vanila coklat

    ReplyDelete
  4. Sama kak.. Aiskrim perisa limau dan vanila. Fuh.. Sedap.

    ReplyDelete
  5. Mai pun suka ni, masam-masam manis gitteww.hahaha

    ReplyDelete
  6. aiskrim sedap kak sha :P nyummy!!

    ReplyDelete
  7. MV pun suka..teringat masa pregnnt dulu suka sngat makan aiskrim ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..