Shoplinks.Asia

Sunday, November 6, 2016

Pageview Blog KasihkuAmani #1

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ini adalah antara post yang mendapat view yang tinggi bagi bulan Oktober..
Yang paling dicari adalah Drama Korea bertajuk Doktors..

 

 
Yang ini pula adalah Referring url, sites dan search Keywords..
Masih ada yang mencari lagu Janam janam..
hehehe..

13 comments:

  1. Allhamdulillah... all the best sis:)

    ReplyDelete
  2. Masih popular lagi lagu janam janam tu hiii

    ReplyDelete
  3. Hebatnya kak sha, keyword mai tak pernah bertambah atau bertukar, dari dulu hingga kini takda yg menarik pun, wuaaaa, tak tahulah nak bt macam mana utk naikkan ranking.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sha dulu pun macam tu Mai..
      Lepas Kak Sha cuba update secara konsisten blog..
      barulah bertambah..
      Kak sha buat, paling sikit satu entry sehari..
      hehehe..

      Delete
  4. popular blog sha...rindu pula dulu2 masa PV macam ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI