Shoplinks.Asia

Tuesday, November 1, 2016

Bila entry Lama di Cari Pembaca

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah..
Tak sangka entry Sha yang lama nie di baca..
Sha share pasal chalet nie Januari 2013 tau..
Inilah yang dipanggil power of searching..
Hehehe.. tetibe berbahasa inggeris pula..

Pembaca ini ingat Sha owner Chalet ini..
Beriya dia tanya harga..
Disebabkan rasa ingin membantu gigih Sha cari entry ini semula untuk dapatkan no fon pemilik Chalet.. Alhamdulillah.. gembira rasanya dapat membantu..

Boleh baca entry Sha pasal Chalet ini di SINI.
Tapi sekarang tak pastilah harganya masih murah atau tak..
Sebab ini entry tahun 2013.. Sekarang dah 2016 nak masuk 2017..
Contact no pun Sha tak pasti masih sama atau tak..

 

 

 

 

12 comments:

  1. pergh hebatlh akak! bagus reviewnya sampai dicari2 org.. :)

    ReplyDelete
  2. wahhh akak punya SEO berjaya ni.. hehehe
    lama xsinggah sini

    ReplyDelete
  3. Powerlah kak sha, ranking mesti naik lagi ni...rajin kak sha tolong orang :D

    ReplyDelete
  4. entry k.el pasal rumah sewa tahun 2012 pun kena jugak
    siap call message email bagai smpai bln lepas kut
    tapi skrg k.el dah xpublish dah sbb dah ada orang duduk hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kak el..
      best rasanya bila dapat bantu pembaca..

      Delete
  5. selalunye org pm tanya pasal entry yg kita tulis ..ada yg nk order coklat langkawi puna da sedangkan buat entry je tu hahaha

    tu belum hari masuk wasap pasal daun semambu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eima pun kena macam sha ye..
      Sha pun ada org duk call pasal coklat..
      Ingat sha supplier.. kelakar pun ada..
      Yang paling kerap dapat pasal mengurut..
      nak tergelak pun ada..

      Delete
  6. alhamdulillah membantu juga kan ...

    ReplyDelete
  7. wah.. dah 2013 tu tp still org baca. ranking blog akak di google msti naik.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI