Shoplinks.Asia

Sunday, November 27, 2016

November - 27 is Ohsem

Assalamualaikum..

 
Hahaha...
Kita nak bagi tau, kita cute..
Sila jangan muntah ijo ye..

Sempena Ulang Tahun Kelahiran Sha,
Sha doakan semua pembaca sentiasa berada dalam Rahmat Allah...
Aamiin.. Aamiin.. 

Owh ya.. Hari ini Majlis Perkahwinan Adik Bongsu Sha..
Doakan kebahagian mereka ye..
 

11 comments:

  1. Selamat pengantin baru adik kak Sha, selamat berbahagia sampai syurga.

    And for my Kak Sha comel, SELAMAT HARI LAHIR, semoga hidup kak Sha terus diberkati Allah, dan murah rezeki selalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mai.. Aamiin.. Aamiin.. terima kasih atas doanya..

      Delete
  2. ala.. ogos tak cute la ni.. tak ada pun. hehe.. btw bila besday kak sha. dah lepas ke? apa pun hapy belated besday akak :)

    ReplyDelete
  3. until Jannah dan moga dikurnahkn anak2 y soleh dan soleha

    ReplyDelete
  4. hihi...MV cute juga hahaha..happy belated birthday sha

    ReplyDelete
  5. eh !! kita sama la.. hee~ kita pon cute..

    ReplyDelete
  6. Saya pun November baby..Cute jugekkkk..ahaks

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI