Maggi OatMee - Mi Goreng Perisa Kari - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, November 20, 2016

Maggi OatMee - Mi Goreng Perisa Kari

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha baru first time cuba Maggi OatMee ini..
Ini pun sebab dapat free Lazada bagi..
Hehehe..

Sedap juga rasanya.. Ada beza dengan Maggi yang biasa tu.. 
Lagi sedap kalau tumis atas dapur dan bubuh bahan tambahan lain.. 
Pergh!! Ohsem giler..
Owh ya.. Maggi nie tak pedas ye..
Ke sebab Sha dah campur macam-macam dia jadi tak pedas.. Hehehe..

 
Harganya mahal sikit dari Maggi biasa ye..
Dalam RM6 lebih macam tu..

Warna Maggi OatMee nie warna coklat..

Maggi Goreng stail Sha..
Ada udang, sayur dan telur..
Sha tumis guna marjerin Adele..
Bau wangi rasa bertambah sedap..

24 comments:

  1. la kena goreng kee..baru terbayang nak masak macam sup2 sikit ..kenyang sikit. hii.. tak usik lagi manggi lazada ni ..

    ReplyDelete
  2. nampak sedap ! baru balik dr mall beli jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap juga Nina.. Tambah dah buh macam2 kan..

      Delete
  3. pernah tengok dlm fb,ingatkan jenis sup..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pun memula ingatkan sup juga Anzra..

      Delete
  4. Nampak menyelerakan, mai suka maggie goreng, yg mi sedapp tu, hahaha. nanti boleh try yang ni pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak mee sedap tu tak le makan.. hehehe.. Suka jenama Maggi.. Try la mai..

      Delete
  5. Replies
    1. Maggi baru nie Unni.. Akak pun sebab dapat dalam Parcel of Joy dari Lazada tu..

      Delete
  6. Nak beli hari tu, tapi ibu tak bagi makan megi.. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. kalau ibu tak bagi, tak dapat nak tolong zaf.. hehehe..

      Delete
  7. Kak.. nanti wassap Zaf na... 0123956461

    ReplyDelete
  8. nak beli takut tak sedap...banyak2 perasa lebih suka kari je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Rasa dia okay.. sebab kari kan..

      Delete
  9. menarik .... kira nye menus ihat la ni kan ...

    ReplyDelete
  10. warna mee lebih gelap kan sebab bercampur dengan oat, rasa sedap jugak.

    ReplyDelete
  11. Memalam tengok maggi goreng, mcm teringin pulak Sya...stok maggi pun banyak tu. Tapi maggi biasalah...
    Maggi oat ni maksudnya dia diperbuat dati tepung oat lah ye Sya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a kak.. Maggi biasa pun boleh kak nak goreng.. nak lagi sedap buh bahan2 tambahan lain..

      Delete
  12. sedap ker sha..dah lama tak makan maggi mau berbulan juga

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..