Shoplinks.Asia

Wednesday, November 30, 2016

Mee Tarik Warisan di Mydin Meru

Assalamualaikum.. 
Hye semua..

Maaflah kalau buat u guys terliur waktu-waktu gini ye..
Very-very the sorry ye..
 
Sha singgah makan di Mee Tarik Warisan lagi pada 20.11.2016.. 
Kali ini Sha pergi dengan family.. 
Dah penat shopping dalam Mydin Meru, kita makan pula..

 

Menu pilihan kami sekeluarga seperti dibawah..
Kesemua sekali termasuk 2 air (Milo dan oren)..

Dalam gambar di menu..

Bila dapat, macam ini..
Portion ini banyak tau..
Cukup untuk anak Sha makan berdua.. 
Sup, mee, daun sup dan telur mata..

Dalam gambar di menu..
RM11.80

Bila hidangan sampai.. Tak berapa best.. 
Tak macam masa Sha makan dekat Gombak.. Meriah dengan daging.. 
Yang ini tak meriah dengan daging..

Dalam gambar di menu..
RM12.80

Bila sampai.. Memang ohsemlah..
Meriah dengan daging, cendawan, mee, bawang dan cili capsicum.. 
Sampai tak laratlah Sha nak makan.. Encik suami yang tolong habiskan..

8 comments:

  1. tema hijau kedai ni!! sedapnya kak sha

    ReplyDelete
  2. Mee yang last tu...terus berbunyi perut tengok gmbar mee tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha yang nengok nie pun rasa cam nak kunyah skrin komputer nie.. hehehe

      Delete
  3. sedap ! selalu makan yang berkuah, macam curry tu.. nama apa ntah.. kuah dia pun sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah!! Nanti boleh kak sha try lak..
      Selalu beli yang goreng-goreng je..

      Delete
  4. potong selera kan kalau dalam gambar lain...bila smpi lain

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI