Menang Japan Candy Box Giveaway - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, November 13, 2016

Menang Japan Candy Box Giveaway

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Sha menang lagi..
Memang tak sangka sangat..
Email ini Blogger Budak Vanilla hantar pada 13.10.2016..
Sha baru je reply pada 04.11.2016..
Ingatkan dah tak berpeluang...
Sekali pada 07.11.2016, BudakVanilla hantar email request detail untuk shipping..

Alhamdulillah.. Memang rezeki Sha...
Seronok dan teruja ini..
Sebab candy box ini memang suprise giler..
Kalau you guys nak tengok macam mana rupa Candy Box ini..
Boleh terjah Blog Budak Vanilla..
Mesti kamu pun teruja juga..

 
Pengumuman pemenang..
Sha tak alert..
Huhuhuhu..
Akak minta maaf ye..

 
Email ini pun Sha tak alert..
Nak kena katuk Sha ini..
Mujurlah still boleh dapat hadiah..
Thank you so much to Budak Vanilla yang baik hati.. 
Sama-sama kita tunggu kedatangan Candy Box yang ohsem ini..

Yeah!! Candy Box dah process

6 comments:

  1. wahh tahniah.,.. rezeki datang lagi.. tahniah sha..

    ReplyDelete
  2. bestnya!!!! nak jugaklah nanti tp kena beli sendiri,hahahaha.

    ReplyDelete
  3. tahniah sha rajin join contest

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..