Hadiah Giveaway Kedua Blog Nota dan Kopi - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, November 14, 2016

Hadiah Giveaway Kedua Blog Nota dan Kopi

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah..
Hadiah dari Linda dah sampai..
Hadiah sebab sha menang Giveaway Kedua Blog Nota dan Kopi by Linda..
Suka tau sebab buku baru..
Penghantaran terus dari Bookcafe..
Bukan takat dapat buku je..
Dapat CD Senangnya Memasak Ayam oleh Chef Hanieliza..
Sha gembira sangat sebab buku ini ada dalam waiting list untuk dibeli.. 
Terima kasih sangat pada Linda atas hadiah yang ohsem ini.. 
Semoga makin murah rezeki Linda..

Buku I'm A Backpacker : Europe oleh Khairul Abdullah

CD Senangnya memasak Ayam oleh Chef Hanieliza

7 comments:

  1. tahniah sha rajin join giveaway tu banyak menang

    ReplyDelete
  2. Huwahhh hebat..

    Tahniah sahabat.. :)

    ReplyDelete
  3. dah lama teringin nak beli buku tu T.T Tahniah ya!!

    ReplyDelete
  4. Tahniah Sha, lama juga tak ke blog Linda ni :)

    ReplyDelete
  5. memnag lagi ka sha!! tahniah.. Alhmdulilah rezeki

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..