Thursday, August 4, 2016

Sambutan Birthday Amani di PASTI

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Dapat juga menunaikan permintaan Amani..
Lama dah amani minta nak celebrate Birthday dia dengan kengkawan sekolah..
Dari bulan Januari lagi dia dok sebut-sebut nak buat kat sekolah..

Kebetulan Birthday amani jatuh bulan puasa, maka Sha tundakan sambutannya..
Hari ini (29.07.2016) Sha bawakan kek ke sekolah Amani..
Request dari Amani, nak kek Hello Kitty..

Nampak keterujaan Amani bila nampak Sha datang..
Sha datang masa mereka tengah rehat.. 
Lepas makan baru potong kek..
First time celebrate kat sekolah..
Disebabkan kekangan duit, maka buat acara potong kek je lah..
Tak ada sha sediakan goodies beg untuk kawan2 dia..

 
 Teruju sungguh Amani..

 
 Nampak tak betapa seronoknya dia, dapat potong kek kat sekolah bersama kawan-kawan..

 

 

 
Kek yang sangat Ohsem..
RM30.00 sahaja..

5 comments:

  1. Happy birthday Amani...murahnye kek tu tempah kat mana??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sis.. Tempah kat wife opis mate sini..
      Kek yang dia buat sume lawa2 dan murah..

      Delete
  2. amboi kek depa..cantik
    comel amani

    ReplyDelete
  3. happy birthday amani.
    moga jadi anak yg solehah ye...
    ijat pun ari tu potong kek kat tadika :)
    happy dia.

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday amani..semoga menjadi anak yang mendengar kata ,.amin

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »