Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, August 12, 2016

Now You See Me (2013)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sorry ye kalau review ini ketinggalan..
Sebab baru berkesempatan nak tengok..
Memang filem yang ohsem giler..
Aksi, magik dan trick nya sangat mengagumkan..
Twist ending dia pun sangat ohsem..
Memang tak jangka pun dengan orang yang kelima tu..
The mastermind of all..
Dari mula cerita sampailah ending memang menakjubkan..
Suka watak Mark Rufallo..
4 orang ahli magik tu pun best..
Lepas ini bolehlah tengok yang kedua..




10 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI