Beautiful Mind - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, August 11, 2016

Beautiful Mind

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama Korea yang ohsem..
Episod 1 je dah bagi misteri..
Siapa agaknya Doktor Lee Young Oh??
Kenapa agaknya perangai dia pelik..?
Dah lah macam tak ada perasaan je??
Kemudian mayat hilang.. Biar betol.. Ending episod 1 memang ngeri..
Doktor Lee Young Oh tikam watak heroin.. Biar betol??

Banyak benor persoalannya...

Heroin dia tak cantik, tapi comel..
Hero memang handsome lah dalam kelas tersendiri..
Drama ini ada 14 episod je..
Drama ini drama medical dan juga thriller...
Wah.. Memang bestlah.. Ada misteri, misteri gitu..

Cerita ini walaupun pendek jer, tapi berjaya memmberi impak..
Cerita yang sangat ohsem..
Bagaimana seorang individu yang salah diagnosis membesar..

Perjalanan cerita mengenal nilai kemanusian..
Mencari apa itu erti kasih sayang.. Kegembiraan dan kesedihan..

Seriouslly memang ohsem sangat drama ini..


 

Tengok online di

8 comments:

  1. tapi sayang ranting cerita menurun sebab tu hanya 14 episod.. kalau tak ada 16 episode kesemuanya.. banyak kena cut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. la.. ye ke.. sayangnya.. nasib baik citer dia tak tergantung.. best tau citer nie.. suka sangat..

      Delete
  2. untung la sha boleh tengok cerita korea.. ekin tag kat sini >>>>http://cikash.blogspot.com/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha download je ekin cite korea nie.. ada juga yang sha tengok di tv..

      Delete
  3. Haa..cite nie lah yg sy cri..! nk tgk la nnti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok mas.. jangan tak tengok..
      Tu ada sha sharekan link nak tengok..

      Delete
  4. bestnyer citer nih tapi tak dapatlah nak layan citer korea sekarang ni

    ReplyDelete
  5. wah macam best..ni lah kalau jadi hantu drama korea semua rasa best jer

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..