W - Two Worlds - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, August 2, 2016

W - Two Worlds

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sekarang ini tengah trending pasal drama ini..
Lagi dasyat dari DOTS..

Why??
Ini hanyalah pandangan peribadi Sha ye..
Tak suka, itu hak anda..

W ini trending firstly sebab tajuk dia..
Satu huruf je.. W
Second sebab jalan cerita dia yang memang luar biasa..
Even first episod je dah mampu tarik penonton untuk terus menunggu episod yang seterusnya..
Jalan cerita yang sangat superb..
Kelainan yang memang mengujakan..
Dua dunia.. Satu realiti.. Satu lagi webtoon..
Lastly, sebab pelakon dia..
Gandingan Hero dan Heroin yang mantap..
Memang ohsem keduanya..

Siapa yang dah tengok dua episod pertama akan terus teruja menonton episod seterusnya..
Sha tengok di tv tau.. Bukan online..
Sha pasang Njoi kat rumah..
Dapatlah channel free Oh!K sampai 31.08.2016..
Citer W ini hari Khamis dan Jumaat pukul 8.55 malam..
Ulangan hari Jumaat (8.35 pagi, 3.45 petang dan 12.30 pagi)
Ada juga siaran ulangan hari Sabtu dan Ahad.. tapi tak tentu masanya..
Kalau nak check jadual tayangan boleh pergi website Oh!K
Bawah ini Sha share dia punya teaser.. Memang menarik..

video
 Teaser 1

video
Teaser 2

video
Teaser 3

2 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..