Assalamualaikum..
Hye semua.. Jom masak Congo Bar..
Kebetulan kepingan badam dengan biji bunga matahari masih ada lagi, tu yang merajinkan diri..
Dapatlah satu bekas tupperware.
Bolehlah Amani buat bekal ke sekolah.
Hye semua.. Jom masak Congo Bar..
Kebetulan kepingan badam dengan biji bunga matahari masih ada lagi, tu yang merajinkan diri..
Dapatlah satu bekas tupperware.
Bolehlah Amani buat bekal ke sekolah.
Alhamdulillah, kali ini Congo Bar sha masak elok je.. Tak hangit..
Sha gunakan apa yang ada dekat rumah je.. Kena kreatif bila jadi mak nie.
Sha gunakan apa yang ada dekat rumah je.. Kena kreatif bila jadi mak nie.
Satu lagi, bila buat sendiri lagi puas hati. Boleh bubuh badam, kekacang dan coklat cip sesuka hati. Ce tengok gambar kat bawah tu. Meriahkan dengan badam, biji bunga matahari dan coklat cip? Barulah puas nak makan.
Kalau nak resepi boleh klik entry Sha ini
Sebelum dibakar..
Tips : Nak mudahkan, guna je aluminium foil. Dulang pembakar x kotor, congo bar senang keluar.
Yeah!! dah siap masak..
Suhu 175 dan 20 minit masa.
Dah siap potong, kita bubuh dalam Tupperware.
wahh taruh biji bunga matahari
ReplyDeleteboleh try ni hehe
Tak pernah makan lagi congo bar ni.. hehehehe.
ReplyDeleteUish... macam sedap...
ReplyDeletePos sikit meh sini... huwaaaa
nak resepi sha...
ReplyDeletemakanan lagiiiii. lapaqqq~ tapi bukan waktu rehat lgi. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ReplyDelete