Shoplinks.Asia

Monday, June 6, 2016

Jalan-jalan ke Perlis

Assalamualaikum..
Hye semua.. Baru- baru ini (01.06.2016) Sha ada ke Perlis.. Pergi untuk terima APC.. Majlis buat dekat Politeknik Tuanku Used Sirajuddin, Perlis.. Mula tu hati memang berbelah bagi.. Nak pergi ke tidak.. Sebab jauh.. Lepas tu pergi sorang tanpa family.. Sha memang tak biasa jalan tanpa family.. Husband pujuk suh pergi juga.. Katanya sekali seumur hidup..
So pergilah.. Perjalanan lebih kurang 6 jam setengah..Bertolak jam 9pagi sampai jam 3.30petang.. Berhenti makan dan solat di RnR Gurun sekejap.. Lepas check in di Pauh Inn, PTSS kami pergi Padang Besar.. Jalan-jalan cuci mata.. Sha beli kerepek dengan kekacang je.. Kawan-kawan borong pes tomyam.. Masa tengah survey2 cari gerai yang best, jumpa satu gerai ini.. Akak tu memang terbaik.. Dia bagi rasa semua jenis kerepek dan kekacang yang dia ada.. Lepas tu siap tapaukan kekacang dengan kerepek yang dia bagi kami rasa tu.. Dapat satu bundut..

Kami menginap di sini..

Pemandangan dari tingkatan tiga..

Katil twin..
Ada extra bantal dalam almari..

TV, Peti ais, Almari, Iron Board..

Aircond dan kipas..

Iron pun dia plug in terus ke dinding..

Aircond tanpa remote..

Toilet dia bersih..

Water Heater

Padang Besar, Perlis

Scooter Thailand

Kerepek dan kekacang free..

Pauh Inn Education Training Centre
Untuk tempahan
Front Office : 04-9886259
Office ULPL : 04-9886279
Masa Operasi : 8.00am - 9.00pm

Jenis-jenis Bilik dan Harga
Bilik Single (1pax) RM60.00
Bilik Double (2pax) RM80.00
Bilik Triple (3pax) RM130.00
Bilik Quadruple (4pax) RM140.00

5 comments:

  1. ok laa tu bila lagi nak jejalan jauh macam tu..

    ReplyDelete
  2. bestnya jln2,,mv nk cuti pun pyh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nie pun lama x jenjalan MV.. Tapi memang best kalau sesekali dapat cuti..

      Delete
  3. bestnya jalan2 ekin entah bila nak jalan2 sabar jerla keadaan tak mengizinkan lagi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI