Menang Segmen: Sayang Followers Elsa by Elsaalicious - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, June 23, 2016

Menang Segmen: Sayang Followers Elsa by Elsaalicious

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah rezeki hari khamis..
Memang terkejut tau bila tau menang Segmen by Elsa nie..

Menang SPECIAL GIFT FROM ELSA pula tu..
Alhamdulillah.. semoga murah rezeki Elsa..

Penyertaan Segmen boleh klik SINI.
Senarai peserta pula klik SINI..
Senarai pemenang boleh tengok di SINI.

 

Special gift from Elsa memang betul-betul special..
Sampai pada 16.06.2016
 
 Inilah special gift yang ditawarkan pada Sha..
Memang special..

 
Yeah!!! Dah sampai...
 Sedap sangat.. Memang jadi rebutan anak2 sha..
Berminat??
Boleh ke Instagram
theelsasweets

3 comments:

  1. Tahniah sha rezeki ramadan

    ReplyDelete
  2. Wah dah sampai :D Ain tgh tggu review blog ni hehe. Sampai anak2 kaksha rebut ni msti sedap. Budak2 kan suka yang sedap2 :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..