Wednesday, January 13, 2021

Drama Melayu | Kampong Pisang Bersiri-Siri: Episod 6 (2020)

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Tajuk episod 6 ini ialah Husin Kembali Bersama Zombi (Part 1).. Drama ini bersambung ye.. hehehe.. Episod kali ini memang seronoklah sebab ada Awie.. hehehe.. Mayat hilang jadi lagi.. Zombifikasi menyerang Kampung Pisang balik.. Memang naya lah.. Cumanya zombie dia agak ganas sikit dalam proses menyerang tak seperti zombie-zombie sebelum ini.. Asal ada Husin je, ada zombie.. hahaha.. Pengzombian ini perlulah disiasat hingga ke akar umbinya.. Kemainkan dia punya ayat.. hahaha..

8 comments:

  1. Episod 6 ni kelakar. Husin yang dinanti..Tak sabar tunggu part 2

    ReplyDelete
  2. finally husin muncul juga. harapnya episode ni lagi best :)

    ReplyDelete
  3. episode ni memang saya bahagia sebab ada awie..5 episode tunggu tak muncul2 ahahaha

    ReplyDelete
  4. memang tengok setiap minggu hehehe..kelakar je kg pisang ni...
    jemput join ga saya
    https://www.anakdenesor.com/2021/01/mco-20-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. huaaaa ramai yg dah tgk.. but atie still tak tgk haha

    ReplyDelete
  6. Wah ada Husin. Husin ini kiranya. watak jemputan.

    ReplyDelete
  7. Lama x tgk husband dan anak2 layan ceta ni.. kakmim salu tumpang tgk sikit2 je

    ReplyDelete
  8. aida lom tonton ni.
    x langgan astro :( hu hu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »