Saturday, January 9, 2021

Makanan | Spicy Teriyaki Beef Bento

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sajalah cuba bento set dekat Secret Recipe ini.. Nasinya keras.. Lepas tu telur tu patutnya tamagoyaki tapi dia bagi telur rebus.. huhuhu.. Sekali jelah.. Memang tak kena dengan tekak.. Sushi je okay dengan tekak ataupun cawangan yang Sha pergi ini tak pandai buat.. hehehe.. Tapi habislah juga walaupun nasi dia keras.. 

10 comments:

  1. Waalaikumussalam. kalau tak dapat seperti yang diharapkan, memang rasa tak best T_T

    ReplyDelete
  2. Lama rasanya kaella tak pergi secret recipe ni 😂😂

    ReplyDelete
  3. Kalau tak puas hati,tak singgah lagilah

    ReplyDelete
  4. alaa..indah khabar dari rupa ke..

    ReplyDelete
  5. Tak tahu pula Secret Recipe ada jual set bento ni.

    ReplyDelete
  6. Tak pernah beli set bento SR, takut staf tak pandai buat.

    ReplyDelete
  7. alaa, klu bukan japanese food.. kenapa nak letak nama ala2 japanese kan

    ReplyDelete
  8. Baru tahu Secret Recipe ada menu set bento ni. Alahai, nasi keras dan yang lain tak menarik rasa tak best pulak. Harga SR bukan biasa biasa tu. Boleh tahan mahal juga.

    ReplyDelete
  9. Wah SR ada menu baru. Shida kalau pi sana cari lasagna je hehee

    ReplyDelete
  10. alololo... x dpt apa yg nak, memang kecewa ekk :(

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »