Sunday, January 10, 2021

Shopee | 40GB Free Mobile Data From YES

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha dapat notifikasi dari Shopee mengenai 40GB data free ini pada hari Jumaat (08.01.2021).. Terkejutlah juga.. hehehe.. Sha pula memang tak pakai YES jadinya tak terfikir pun nak tebus sampailah Sha baca keseluruhan notifikasi tu.. Kalau tak pakai YES, dia tawarkan simkad dengan harga RM1 sahaja tanpa caj penghantaran.. Teruslah Sha buat pesanan.. Jom tunggu simkad sampai.. hehehe..


Notifikasi dari Shopee..

Disebabkan tak ada sim kad YES, makanya bolehlah beli dengan RM1 je..

Selesai buat pesanan melalui Shopee.. Memang bayar RM1 je.. Tidak ada caj penghantaran..

7 comments:

  1. byk tu....40gb data! tgk movie pun tak habis

    ReplyDelete
  2. tawaran menarik ni tapi bukan semua tempat ada coverage dia kan?

    ReplyDelete
  3. saya pun dah beli simkad rm1.. dapat 10GB data je..

    rupanya 5GB data yg dapat tu bersamaan dgn RM50 dibelanjakan dekat Shopee bulan lepas

    ReplyDelete
  4. husband akak beli aritu..dh smp juga simcard tu tp coverage utk YES ni depend pd tmpt juga tp sbb murah rm1 je okla..

    ReplyDelete
  5. Wahh ini sudah bagus. Berbaloi betul membeli RM1 je tanpa charge delivery fee.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »