Shoplinks.Asia

Sunday, June 21, 2015

Usia Blog Kasihku Amani

Assalamualaikum...
Hari ini genaplah usianya 4 tahun..
X sangka dah 4 tahun aku aktif dengan blogging nie..
Walaupun selalu menggunakan kata ganti diri yang bertukar-tukar..
Walaupun ada pasang surut namun rasernya tahun nie paling bersemangat mengupdate entry..
Permulaan dulu hanyalah suka-suka.. Kemudian ingin berkongsi..
Sekarang raser macam addicted lak.. hehehe..
X sangka dah berjaya jadi Part-timed Blogger..

Nampak x perbezaan kat gambar nie??
Beza sangat-sangat kan..

Pastu dah pandai buh Pengomen terbanyak..
Yang nie dapat dari tutorial dekat Blog Bicara Mummy

Begitulah kita.. Memula dulu x sangka akan jadi Blogger.. Sekarang nie siap dapat upah untuk tulis Advertorial.. Semuanya kerana peluang yang diberikan oleh Tuan BloggerArea.. Semoga akan terus berkongsi info yang baik-baik sahaja..

5 comments:

  1. Assalam shahida,
    iols nampak nama iols he3
    soka3 :)

    psstt: uols utara blogger kan3 ???weols sekarang ni dalam usaha nak unite utara bloggers. nak join dak?? our 1st attempt nak buat ghathering berbuka posa. kalo nak join pm iols no tepon naaa. iols takkan publish dlm blog iols hokeyh :) lets unite

    ReplyDelete
  2. Wasalam Sha.. hehehe.. InsyaAllah, nanti saya pm awak ye..

    ReplyDelete
  3. Wasalam Sha.. hehehe.. InsyaAllah, nanti saya pm awak ye..

    ReplyDelete
  4. semoga makin bertambah2 usianya yaaa.. hehehe..
    selamat berblogging..

    ReplyDelete
  5. Tahniah... dahh 4 tahun jadi blogger...

    Saya ni baru je setahun jadi blogger... huhu...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI