Berminat Nak Setup Homestay?? - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, June 9, 2015

Berminat Nak Setup Homestay??

Assalamualaikum...
Salam sejahtera..
Doa saya buat kawan-kawan serta pembaca blog saya,
semoga berada di dalam keadaan yang sihat gembira dan bahgia..
Sajalah nak share, mungkin boleh membantu..

Kepada yang berminat nak set up homestay bolehlah cuba...
Manalah tau boleh membantu mengisi masa lapang..
Menambah pendapatan..
Membantu membina kerjaya..
Sila klik SINI

5 comments:

  1. Saya berminat nak buat homestay. Rumah lama ibu tak de orang duduk. Kosong begitu je. Tapi banyak perkara nak difikirkan kan,...Thanks atas perkongsian :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol tu kena ada byk mende nk di sediakan..tp elok gak umah lama tu jadi homestay..xde la kosong je..

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. so far rumah sy di kampung telah pon di jadikan homestay. hehe jemput lah dtg

    ReplyDelete
  3. Wah..kat mana tu KorN??manalah tau kot tersinggah..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..