Shoplinks.Asia

Wednesday, February 3, 2016

Dhoom 3 (2013)

Assalamualaikum...
Hye semua.. Minat Hindustan??
Kalau minat jom layan Filem Dhoom 3..
Dhoom Machale.. hehehe..

Komen Sha la.. X best.. sebab aksinya nampak sangat x ohsem..
Pelakon semua ok.. Terutama sekali Amir Khan..
Memang ohsem bila Amir bawa dua watak..
Tapi tu lah.. Aura tu xde.. Xde yang boom bila tengok filem Dhoom nie..
Lagu pun besa-besa je..

Part Amir Khan menari tarian Tap tu memang ohsem..
Kemudian masa interview Aliya tu pun best..
Ohsem Aliya tu menari..

Jalan cite biasa je.. Part Si Ali berangan x sudah2 tu pun x syok..
Oklah untuk tengok-tengok..

Ini hanyalah pandangan Sha..
#Jangankecamsaya
#sayaxsuka
#bukankesukaansaya


2 comments:

  1. wow amir khan
    best x tu sha woii
    ada best mcm diwale x haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI