Dilwale (2015 film) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, February 10, 2016

Dilwale (2015 film)

Assalamualaikum..
Kenapa ntah... Xde mood la nak tengok filem nie..
Macam kurang ohsem..
Kurang aura dia tuh..
Padahal lama dah citer nie duk dalam laptop..
Pergh!! ntahlah..

Lagu-lagu dia sume ohsem-ohsem..
Tapi citer dia cam xde jiwa..
Sha tengok separuh jalan je baru..

Esok-esok lah sha sambung ye..
Nanti kalau dah tengok habis sha update sini ye..

Pada sha lakonan Shah Rukh Khan dan Kajol masih lagi ohsem..
Cuma cerita nie macam tergantung.. xde permulaan dan penghujung..
Just my opinion.. Kalau nak enjoy dan tgk Shah Rukh Khan serta Kajol memang ok lah..
Pemandangan dalam citer nie masa part lagu tu memang best..
Ohsem sangat..



6 comments:

  1. yang jadi bom kebabom sebab gandingan srk dan kajol tu... hu hu hu...ceritanya biasa-biasa jer...

    ReplyDelete
  2. sama laa dah lama abg download dlm laptop yp blom tengok2 lagi..ater sebenarnya frust nak tgk wayang ngn abg dah ambik cuti tapi tiba2 Danish demam. yg abg download pon takde subtitle..

    ReplyDelete
  3. hehhehe..sama plak pandangan kita pasal movie ni :)

    ReplyDelete
  4. tengok tak habis sebab tak dak sub tittle.. haha

    ReplyDelete
  5. tak tengok sampai skrg.. hehhe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..