Shoplinks.Asia

Tuesday, February 2, 2016

Kesukaanku

Assalamualaikum..
Jom layan aiskrim..
Ini memang kesukaan Sha..
Dekat dalam peti ais rumah dan juga pejabat mesti ada stock aiskrim..

Melegakan tekak dan menghilangkan stress..
 Magnum (Black Espresso)
Rasa kopi yang sangat mewah dan ohsem..
Lepas makan aiskrim nie, kalau dapat tidur memang best..

 Aiskrim Malaysia - Green Tea
Seriously sedap.. Harga pun murah je..
Sebatang 20 sen..
Selalunya yang jadi feveret Sha perisa Milo, Kacang hijau dan juga Asam masin..

 Aiskrim Nestle - Milo
Ohsem dan sedap..
Part yang paling best adalah kepingan coklat yang halus-halus tu..
Bila makan aiskrim nie, rasa macam ko tengah makan milo serbuk tu..

6 comments:

  1. dah lama x makan ice cream..sejak sedang berusaha turunkan berat...misi tinggalkan dulu yg manis2

    ReplyDelete
  2. ais krim milo sangat sedap, murah plak tu kannn

    ReplyDelete
  3. oiii ada green tea yg 20sen pya..terbaik
    kt umah maksu jiran iols x buat lagi
    meh nak suh dia buat plak ekeke
    eskem milo dah try
    nak p mkn magnum x mmpu mahai sgt ekeke

    ReplyDelete
  4. Sha kak ana minat gilerr magnum itam tu.. sedap bangat kan :)

    ReplyDelete
  5. adeh....dan2 rs nk p beli eskrem aih

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI