Shoplinks.Asia

Thursday, February 11, 2016

Instagram Boleh Tambah Akaun

Assalamualaikum..
Yeah!! Instagram dah boleh letak banyak-banyak akaun..
Bolehlah Sha buat satu lagi private akaun yang xde iklan-iklan nie..
Hehehe.. Lama dah sebenarnya nak buat...

Ohsemkan..
Sebab boleh tambag sehingga 5 akaun..
Pergh!! Banyak tuh..

Macam mana nak add??
Senang jer.. Just follow arahan kat bawah nie..
 

Xpun just follow macam Sha buat nie..
Senang dan mudah jer..

 Klik dekat square merah tu untuk tambah akaun..

 Lepas tu add akaun..
Mudahkan..

1 comment:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI