Shoplinks.Asia

Wednesday, February 17, 2016

Lawatan Sempena CSR di Teluk Intan

Assalamualaikum..
Hye kengkawan..
Buat apa??

Sha nie walaupun pembantu Perpustakaan tapi multitasking...
Hehehe... Hari ini (11.02.2016) gi buat lawatan kat Teluk Intan..
Kami kena buat CSR dekat Rumah Anak-anak yatim..

Kami kena buatkan Perpustakaan Mini..
Tapi bila dah sampai dan tengok tempat rasanya cam lebih dari Mini kot..
Mungkin boleh dibuatkan ruangan santai..
memang ohsem lah..

Sebab kawasan yang nak dijadikan Perpustakaan tu sebenarnya luas..
Sebuah rumah yang ada ruangan lapang..
Mereka memang dah ada Perpustakaan Mini..
Sumbangan dari

Jadi kami mungkin akan melaksanakan program CSR nie secara berterusan..
Yallah bukan setakat menjadikan rumah tu Perpustakaan..
Kami akan memberi tunjuk ajar bagaimana keluar masuk buku..
Buat iventori dan sebagainya yang berkaitan dengan Perpustakaan..

So CSR ini akan berterusanlah..
Semoga semuanya berjalan lancar..

 Ruangan yang nak diubahsuai menjadi Mini Perpustakaan..

 Ruangan Perpustakaan sedia ada sumbangan orang besar...
Dalam bilik kecil je.. So agak crowded la..

7 comments:

  1. aminnn. semoga dipermudahkan urusan

    ReplyDelete
  2. lama x pi library..
    ada anak2 ni wajib pi library kan

    ReplyDelete
  3. bestnyer jadi pustakaan kan sis?

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...dapatlah anak2 yatim tu tempat yg selesa utk belajar

    ReplyDelete
  5. biasalah kit aPP ni mesti jadi multitasking..team roll call pun kita juga

    ReplyDelete
  6. kat mana ni ye Sha?? perlukan sumbangan buku ke??

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI