Shoplinks.Asia

Saturday, February 20, 2016

Puja oleh Maria Kajiwa

 Assalamualaikum...
Dah baca novel ini?? Belum..Apa kata cuba baca..
Memang best...

Puja oleh Maria Kajiwa..
Kenapa best??

Meh nak citer..
Novel Puja oleh Maria Kajiwa ini memang best..
Memang ohsem.. Terbayang-bayang lagi tubuh tanpa kepala..
Orang tua muka berulat-ulat..
Mujurlah baca waktu siang..
Itupun terbawa-bawa dalam ingatan..
Keseraman yang luar biasa.. Walaupun novelnya x tebal tapi rasa apabila membaca membuatkan seolah-olah membaca novel yang sangat tebal..
Novel yang sangat mengikat.. Menceritakan mengenai pemujaan yang dilakukan secara berterusan..
Melakukan sesuatu yang syirik, memang mengundang malapetaka..

Bila kau dah start membaca, elok kau sudahkan baru terasa keseraman berganda..
Bermula dari perkataan pertama hingga perkataan terakhir..
Emosi kau pasti bertukar menjadi rollercoaster...
Berdebar-debar.. Penuh rasa ingin tahu..
Keterujaan yang sangat berganda..

X percaya??? Silalah baca..
Tapi peringatan lah ye.. Kuatkan semangat tau...
Wakakakakaka.. (Gelak jahat nie)..

5 comments:

  1. Betul ke best? Nanti boleh la cuba cari.

    Jemput baca: http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. suka peenulisan maria kajiwa. cerita mmg jd seram tp x terlalu heavy

    ReplyDelete
  3. Hehehhee... Novel hasil Maria Kajiwa memang tak mengecewakan..

    ReplyDelete
  4. novel seram lagi hihihi nampak macam best jah ni

    ReplyDelete
  5. ni kalau baca confirm tak le tidur malam

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI