Monday, February 15, 2016

Kursus Tahun 2016

Assalamualaikum..
Hye guys...

Macam mana dengan permulaan Tahun 2016??
Harapnya okay-okay sahaja ye..
Ada yang dah mula ber Kursus ke??
Sha dah dapat dua hari Berkursus..
Alhamdulillah..

Kepada geng-geng Pembantu Perpustakaan, dah mohon Kursus?
Sha dah mohon dah..
Tapi biasalah saingan banyak kan...

Antara Kursus yang Sha dah tenung-tenung..
Kursus Media Sosial
Bengkel Pengurusan Statistik
Cakna Siber
Aku dan Janji

Kursus-kursus nie bukannya kat Perpustakaan Negara je..
Sha mohon juga dekat tempat lain yang lebih dekat..
Bukan apa, sekarangkan budget dah x berape nak ada..
Claim pun dia dah warning siap-siap, so cari yang dekat-dekat jelah..
Sha buat juga Kursus kat tempat Sha bagi menampung keperluan berkursus..

Selamat Berkursus ye kengkawan..

4 comments:

  1. selamat berkursus kak sha ! adore sngt dgn kaksha busy kursus pun sempat up entry . Proudwithyou <3

    ReplyDelete
  2. MV mohon kat intan sbah jer..bulan depan ada kursus

    ReplyDelete
  3. macam best je kak sha.. macam2 boleh join

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »