Wordless Wednesday #38 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, February 17, 2016

Wordless Wednesday #38

Assalamualaikum..


Ye ke??
Kalau saya, dah x lalu nak pakai High Heels..
Sakit pinggang dan tulang belakang..
Pastu dah x boleh nak balanced badan dah..

Lama dah x pakai High Heels..
Sejak kerja kerajaan..
Tambahan pula kawasan tempat saya kerja nie kena turun naik tangga..
Pergh!! Memang x lah.. Hehehe..

6 comments:

  1. saya pun salah seorang yg lebih suka pakai kasut sukan & selipar jepun atau sandal...xlalu nak pakai kasut bertumit! sakit satu badan...!buat apa menyeksa diri

    ReplyDelete
  2. dah lama tak pakai heel..sebab pernah jatuh 3 kali..kalau pakai lagi then jatuh mungkin boleh patah...skg pakai flip shoes jer

    ReplyDelete
  3. Sport shoes lagi selesa dari heels, nak jalan jauh, dekat, lama dan kejap pon ok sahaja. kalau heels, memang sakit. Hahaha

    ReplyDelete
  4. okay tak reti sebenarnya. huhu. kalau jalan nnti tepeleot plus ain tggi jugak orangnya kalau bagi heels dah mcm tiang letrik kawan cakap T.T

    ReplyDelete
  5. k.el lah yg suka pakai sport shoes
    dulu xde anak bolehlah layan high heel ni
    haha

    ReplyDelete
  6. sy tak pakai.heels..sy pakai wages..erk? haha lebih kurang je kan :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..