Tebus Point Drypers #1 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, February 16, 2016

Tebus Point Drypers #1

Assalamualaikum..
Alhamdulillah..
Di saat-saat ekonomi yang semakin gawat ini, kita gunakanlah apa sahaja cara ye..
Salah satunya dengan kumpul point dan tebus semula..
Walaupun x banyak tapi dapat juga menampung mana yang boleh..
Macam Pampers..
Kali ini Sha tebus point Drypers yang sha kumpul sebelum ini..
First time tebus...
Lama gak baru sampai pampersnya..

Ini tarikh tebus..

Hari ini 12.02.2016 Barulah Pampers Drypers sampai..
Oklah tukan..
Sebulan jer..


Nak tau macam mana nak kumpul points??
Kalau daftar siap dapat hadiah...

Jom baca Entry sha yang sebelum ini..
1. Drypers Baby Club
2. Hadiah Drypers Baby Club

7 comments:

  1. MV ada daftar tapi ada pakai huggies

    ReplyDelete
  2. hahah ain nak tebus drypers sapa nak pakai :') good job kaksha :*

    ReplyDelete
  3. ramai juga kawan2 sue yg tebus, mmg bagus boleh dpt barang free. boleh berjimat kan.

    ReplyDelete
  4. betul tu sha, mana yang boleh redeem kita redeem kan :) jimat jugalah

    ReplyDelete
  5. Nice info..


    Assalam jemput join GA saya...

    https://www.biskutsemperit.my/2016/02/giveaway-cash-rm30-feb-2016-by-ahbar.html

    Tarikh tutup 17 feb 2016

    ReplyDelete
  6. rezeki...alhamdulillah...
    lagi pun hrga pampers sekarang pun mahal gak...

    ReplyDelete
  7. bestnyeee
    jelesnyee
    k.el lupa lak nak tebus
    lupa nak main kat wooop tu adeh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..